Budva: Uhapšen odbornik DF-a, za učešće u tuči sumnjiče i direktora lokalnog preduzeća

Policija, kako je rečeno “Vijestima”, traga za njegovim bratom Ognjenom i bratancem Nikolom, zbog sumnje da su učestvovali u tuči

Budvanska policija uhapsila je Budvanina Mladena Kažanegru koji se sumnjiči da je u subotu veče, u gradskoj kafani hotela “Mogren”, nanio lakše tjelesne povrede Stefanu Pekoviću (20) i Božu Brnoviću (21).

To je “Vijestima” potvrđeno u budvanskoj policiji. Kažanegru, odbornika Demokratskog fronta, policija će u utorak privesti kotorskom tužiocu.

Policija, kako je rečeno “Vijestima”, traga za njegovim bratom Ognjenom i bratancem Nikolom, zbog sumnje da su učestvovali u tuči.

Nikola Kažanegra je direktor opštinskog preduzeća Mediteran reklame.

Oglasili su se zvanično i iz Uprave policije.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su danas, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, lišili slobode M.K. (45) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda. Policija traga za O.K. i N.K”, naveli su u saopštenju.

Pojasnili su da je policija postupila po prijavi od 19. februara, u kojoj je navedeno da je u jednom hotelu u Budvi došlo do tuče. “Tada je sa lica mjesta doveden M.K. u službene prostorije, kojom prilikom su od njega prikupljena obavještenja na navedene okolnosti. Policija je obaviještena od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristupili S.P. (21) i B.B. (21), oba iz Budve”, dodaju iz policije.

Kazali su da su policajci saslušali više osoba i izuzeli video nadzor.

“Preduzetim radnjama došlo se do sumnje da su M.K, O.K. i N.K, nakon kraćeg verbalnog konflikta fizički napali S.P. i B.B, zadajući im više udaraca po glavi i tijelu, usled kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede”, zaključuje se u saopštenju.

Ognjen Kažanegra kazao je “Vijestima” da on i njegov sin nijesu u bjekstvu, da su van Budve, te da je o tome obaviještena policija.

Policijskom službeniku su kazali da će doći i dati izjavu, jer nijesu učestvovali ni u kakvoj tuči.

Angažovali su advokata i tvrde da oni nijesu nikoga napali, tukli niti vrijeđali i da su u Kolašinu na skijanju.

Foto: Mladen Kažanegra (DF Budva)

Idi na VRH

error: Content is protected !!