Šampion u izležavanju, nezadovoljan tekstom, upao u redakciju Dana i napao i povrijedio urednika i novinara

Pejanović je, nezadovoljan što je u tekstu sa takmičenja u ležanju, koje je održano u etno selu Montenegro u Breznama, na kojem je pobijedio, pisalo da je “najveći džabalebaroš”. Inače “najveći džabalebaroš” je već par godina ustaljeni naziv za onoga koji pobijedi u ovom takmičenju

Žarko Pejanović zvani Knele sa Zabjela upao je danas u redakcije Dnevne novine Dan i portala Dana i fizički napao zaposlene lomeći inventar.

Tehnički urednik Dana i jedan novinar su povrijeđeni.

Pejanović je, nezadovoljan što je u tekstu sa takmičenja u ležanju, koje je održano u etno selu Montenegro u Breznama, na kojem je pobijedio, pisalo da je “najveći džabalebaroš”.

Inače “najveći džabalebaroš” je već par godina ustaljeni naziv za onoga koji pobijedi u ovom takmičenju.

Pejanović je počeo da pravi haos već u oglasnom odjeljenju Dana, a onda nastavio i u ostalim redakcijama. Interevenisala je policija i on je priveden.

Inače, skoro svi portali u Crnoj Gori i regionu objavili su informacije sa takmičenja u Brezni i svi su listom koristili “najveći džabarebaloš”. Očigledno da je Pejanović odlučio da svoj bijes iskali na redakciji Dana.

Tim povodom oglasila se i policija saopštenjem koje prenosimo integralno:

“Danas u 18.06 časova policiji u Podgorici je prijavljeno da je jedno lice ušlo u prostorije redakcije Dana i fizički napalo novinare koji su se tu nalazili.

Pripadnici policije su izašli na lice mjesta gdje su zatekli Ž.P. (38) koji je, nezadovoljan objavljenim tekstom u ovom mediju, o takmičenju koje se održalo prethodnih dana u jednom etno selu u Plužinama, a u kojem je isti učestvovao, fizički napao tehničkog urednika redakcije A.J, te polomio staklo i dio inventara u ovim prostorijama. A.J. je ovom prilikom zadobio povrede u vidu ogrebotine na šaci.

Policija vrši uviđaj na licu mjesta, od prisutnih se prikupljaju obavještenja u službenim prostorijama, sa događajem je upoznat tužilac koji će se izjasniti o kvalifikaciji djela  nakon kompletiranja spisa predmeta.

Ž.P. se nalazi u službenim prostorijama Uprave policije, od njega se prikupljaju obavještenja, te se očekuje kvalifikacija djela od strane nadležnog tužilaštva”, kaže se na kraju saopštenja.

Izvor: Dan

Foto: Žarko Pejanović (Printscreen)

Idi na VRH

error: Content is protected !!