Medojević tvrdi: Spajić ima i biračko pravo, glasa u Beogradu

Medojević navodi da je Spajić živio u Srbiji, ima srpsko državljanstvo, prebivalište u Topalovićevoj 4/7 na Zvezdari, stan od milion eura u Hercegovačkoj 13a u Beogradu na vodi, ima porodicu, a tvrdi i da ima i biračko pravo i glasa u Beogradu, na biračkom mjestu 29, Vrtić “Duga”-2, Ulica Subotička 2, na Zvezdari, Beograd

Predsjednik Pokreta za promejene (PzP) Nebojša Medojević tvrdi da lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić ima biračko pravo i glasa u Beogradu. On je saopštio i da je u saznanju da prebivalište, stan, državljanstvo i biračko pravo ima i njegov najbliži prijatelji partner Janko Odović. Te podatke, kako je naveo, još istražuje.

Medojević navodi da je Spajić živio u Srbiji, ima srpsko državljanstvo, prebivalište u Topalovićevoj 4/7 na Zvezdari, stan od milion eura u Hercegovačkoj 13a u Beogradu na vodi, ima porodicu, a tvrdi i da ima i biračko pravo i glasa u Beogradu, na biračkom mjestu 29, Vrtić “Duga”-2, Ulica Subotička 2, na Zvezdari, Beograd.

“Strani državljanin, sa prebivalištem u stranoj državi, koji ima biračko pravo i glasa u drugoj državi i koji bi mogao da se kandiduje za političke funkcije u drugoj državi, se ne može kandidovati za državne funkcije u Crnoj Gori. Osim njega, u saznanju sam da prebivalište, stan, državljanstvo i biračko pravo ima i njegov najbliži prijatelji partner Janko Odović, ali još istražujem podatke”, navodi se u saopštenju Medojevića, prenosi rtcg.me.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!