Milatović: Ni Spajić ni Evropa sad nisu pokazali potrebnu odgovornost, izvinjenje građanima je jedino ispravno

“Mislim da je cijela situacija ispala puno gora nego što možda i jeste. Nažalost, ni gospodin Spajić, ni mi kao partija nismo pokazali potrebnu dozu odgovornosti da adekvatno upravljamo situacijom. Relativizovati sve ovo je pogrešno ponašanje, koje nije u skladu sa vrijednostima koje promovišemo. Jedino ispravno je izvinjenje građanima od kojih neki, s pravom, smatraju da su obmanuti”, napisao je Milatović na Twitteru

Zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad i nosilac liste te partije na lokalnim izborima u Podgorici, Jakov Milatović, saopštio je da ni lider tog pokreta Milojko Spajić ni Evropa sad kao partija nijesu pokazali potrebnu dozu odgovornosti.

“Mislim da je cijela situacija ispala puno gora nego što možda i jeste. Nažalost, ni gospodin Spajić, ni mi kao partija nismo pokazali potrebnu dozu odgovornosti da adekvatno upravljamo situacijom. Relativizovati sve ovo je pogrešno ponašanje, koje nije u skladu sa vrijednostima koje promovišemo. Jedino ispravno je izvinjenje građanima od kojih neki, s pravom, smatraju da su obmanuti”, napisao je Milatović na Twitteru.

Kazao je da “mora da prizna da nije srećan zbog svega”.

“Ali i dalje vjerujem da je Pokret Evropa sad, kao i gdin Spajić, uz sve naše mane, ali i vrline, najbolja ponuda na političkoj sceni. Moramo naučiti iz greške i nastaviti da radimo za bolju, bogatiju i pravedniju Crnu Goru”, istakao je Milatović.

Foto: GOV.ME

Idi na VRH
error: Content is protected !!