“Htio sam da se ubijem, jedna stvar me je spriječila”: Šokantna ispovijest američkog predsjednika

“Pomislio sam da ću možda jednog dana jednostavno otići do Memorijalnog mosta u Delaveru i skočiti, ali imao sam dvoje djece i to me je zaustavilo”, ispričao je u radio intervjuu uživo koji je iznenadio slušaoce

Američki predsjednik Džo Bajden je pričao radijskom voditelju Hauardu Sternu o mračnim vremenima kada su mu prva žena i ćerka poginule u saobraćajnoj nesreći, a otkrio je kako je razmišljao i o samoubistvu.

Naime, Bajden je poznatom radio voditelju dao intervju iznenađenja tokom posjete Njujorku.

U intervjuu je govorio o svom očaju zbog smrti svoje supruge Neli i njihove 13-mjesečne ćerke Naomi u decembru 1972, prenosi “Blic”.

“Ne pijem. To nije neka vrlina, ali nikad nisam baš pio. Stalno smo imali alkoholna pića u kući… Htio sam samo da popijem i da se napijem, ali nisam mogao da se natjeram da to uradim. Ne morate biti ludi da biste izvršili samoubistvo. Ako ste jednom bili na vrhu planine, mislite da više nikada neće biti tamo, tako sam se osjećao.

I samo nakratko, pomislio sam da ću možda jednog dana jednostavno otići do Memorijalnog mosta u Delaveru i skočiti, ali imao sam dvoje djece i to me je zaustavilo”, ispričao je u radio intervjuu uživo koji je iznenadio slušaoce.

Iako je dao nekoliko intervjua otkako je preuzeo funkciju predsjednika, ovo pojavljivanje nije ušlo u njegov javni raspored, prenosi Dejli mejl.

Proveo je četvrtak veče u Njujorku, u kući glumca Majkla Daglasa zatim je, prije nego što je odletio natrag u Bijelu kuću, svratio u studio na Menhetnu kako bi porazgovarao s legendarnim voditeljem radija Sirius XM. Takođe, otkrio je neke novosti tokom intervjua – rekao je da bi bio “srećan ako se sretne sa Trampom u debati”.

Nadalje, Stern i Bajden dotakli su se i perioda kada je Bajden bio romantično dostupan. Kako tvrdi aktuelni američki predsjednik, u to je vrijeme, kao senator, bio i na popisu deset najpoželjnijih američkih neženja.

Kroz intervju, Bajden je prepričao kako je radio kao spasilac u pretežno afroameričkoj četvrti u Delaveru. Ispričao je kako je iz nevolje izvukao šestoro ljudi.

“Jeste li ikad spasili nečiji život dok ste bili spasilac? – upitao ga je Stern, na šta je Bajden odgovorio: “Čak nekoliko puta!”

Stern, koji je u prošlosti intervjuisao Trampa, nije ulazio u suđenje sa Stormi Denijels koje je trenutno u toku, ali spomenuo je zloglasni “napad na Kapitol”.

“O čemu mi raspravljamo? Tramp je podigao slušalicu i htio da lažira izbore. ‘Dajte mi 11.000 glasova’, to su bile njegove riječi. Ne znam kako bilo koji Amerikanac koji voli ovu zemlju može glasati za njega. Kraj rasprave. Ne možeš da se kandiduješ ako misliš da namjestiš izbore” zaključio je Stern.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!