“Ako se i zabijemo, boli nas k***! Ne ne, neee!”: Tinejdžer u Novoj Gradiški divljao na putu, jedva preživio (UZNEMIRUJUĆE)

Uviđajem na mestu događaja, zaposleni Policijske uprave brodsko-posavske utvrdili su da je 17-godišnjak upravljao automobilom prije sticanja prava na upravljanje i da nije bio vezan zaštitnim pojasom

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 2.35 časova u Novoj Gradiški učestvovala su dva maloljetnika. Obojica su povrijeđeni, ali će se protiv starijeg od njih, 17-godišnjaka, naći i krivična prijava zbog obijesne vožnje u drumskom saobraćaju nakon što se oporavi od posledica zadobijenih povreda u bolnici.

Uviđajem na mestu događaja, zaposleni Policijske uprave brodsko-posavske utvrdili su da je 17-godišnjak upravljao automobilom prije sticanja prava na upravljanje i da nije bio vezan zaštitnim pojasom.

Dolaskom na raskrsnicu ulica Josipa Jurja Štrosmajera, Jurja Haulika i Maksimilijana Benkovića, usljed neprilagođene brzine kočenja i zanošenja preko saobraćajnog ostrva, sletio je sa kolovoza Ulice Slavonskih graničara, gdje je automobil udario u betonski stub.

Od siline sudara 17-godišnjak je zadobio teške tjelesne povrede, a njegov šesnaestogodišnji saputnik lakše je povrijeđen i obojicu je odmah prijavila policija. Naime, nesavjesni sedamnaestogodišnjak je prijavljen zbog kršenja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, a ni njegov saputnik neće proći bez kazne jer u vožnji nije bio vezan pojasom.

Pored toga, nakon dodatnih informacija i kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su protiv 17-godišnjaka podnijeli krivičnu prijavu brodskom tužilaštvu zbog vožnje u alkoholisanom stanju u drumskom saobraćaju, piše “Jutarnji list”.

Radio Nova Gradiška objavio je i snimak koji je nastao u trenutku nesreće.

“E, ajde prestigni onaj kamion”.

“Hoćeš?”

“Ma da se i zabijemo, boli nas ku***”, govore dvojica u automobilu, prenio je “Blic”.

Nakon toga, vozač dodaje gas, dok u automobilu trešti glasna narodna muzika, pa prestiže kamion. Nakon par trenutaka, vozač izgubi kontrolu nad vozilom, dvojac viče “ne ne, ne, ne”. nakon čega se zabijaju u stub.

Dokle luda vožnja može dovesti?!U potpunosti je srušen oglasni stup u centru Nove Gradiške..

Posted by Radio Nova Gradiška (98.1Mhz) on Friday, February 3, 2023

Idi na VRH
error: Content is protected !!