Izabrane petorke za All-star utakmicu, Jokić i Dončić ponovo među najvećim zvijezdama

Oni su među igračima iz Zapadne konferencije koji su imali najviše glasova. Kapiten će biti LeBron James (Los Angeles Lakers), a kojem će to biti 19. nastup na utakmici najboljih košarkaša NBA lige. Osim njih, u petorci će biti Zion Williamson (New Orleans Pelicans) i Stephen Curry (Golden State Warriors)

Dva košarkaša iz regiona Nikola Jokić (Denver) i Luka Dončić (Dalas) igraće ponovo na All-star meču NBA lige, koja je objavila sinoć prve petorke na ovom spektaklu.

Oni su među igračima iz Zapadne konferencije koji su imali najviše glasova. Kapiten će biti LeBron James (Los Angeles Lakers), a kojem će to biti 19. nastup na utakmici najboljih košarkaša NBA lige. Osim njih, u petorci će biti Zion Williamson (New Orleans Pelicans) i Stephen Curry (Golden State Warriors), piše SCsport.

Tim Istoka predvodi Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), a osim njega utakmicu će početi Kevin Durant (Brooklyn Nets), Jayson Tatum (Boston Celtics), Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers) i Kyrie Irving (Brooklyn Nets).

All-star utakmica na rasporedu je u noći između 18. i 19. februara, a domaćin je Solt Lejk Siti.

Kapiteni James i Antetopkounmpo, koji su i dobili najviše glasova, 3. februara će na draftu birati preostale igrače za svoje timove.

Foto: NBA/Twitter

Idi na VRH
error: Content is protected !!