Dječak (4) umro dok su roditelji nad njim izvodili egzorcizam: Gladovao, umotali ga u čaršaf i zalijepili za pod

Prije nego što je nad njim izvršen egzorcizam, dječak je vezan selotejp trakom i izolovan u prostoriju bez hrane. Policija je na telefonu Pola Vilsona pronašla fotografiju dječaka koji leži na podu, licem nadolje, umotan u ćebe koje je lepljivom trakom zakačeno za pod

Džozef Pol „Džo“ Vilson i Džodi En Vilson, bračni par iz Sjedinjenih Država, optužen je da je izvršio egzorcizam nad svojim četvorogodišnjim sinom Skajlerom Vilsonom, koji je potom umro.

Oni su uhapšeni 13. januara pod optužbom da su izazvali preranu smrt njihovog sina, piše Dejli Mejl.

Trenutno se nalaze u pritvoru.

Kako je saopštila policija, 6. januara dobili su poziv od Službe za zaštitu djece u vezi sa djetetom koje je primljeno u bolnicu nakon što mu je prethodnog dana ukazana hitna medicinska pomoć.

Skajler je preminuo samo tri dana kasnije od povreda koje su, kako je kasnije utvrđeno, naneli roditelji koji su nad njim vršili egzorcizam.

„Ovo je tragičan događaj koji je rezultirao preranom smrću djeteta“, rekao je šef policijske stanice Stiv Hejt.

Inače, osumnjičeni za ubistvo nisu biološki roditelji dječaka, već su ga usvojili. Uzrok smrti je navodno hipoksična povreda mozga koja nastaje usljed nedostatka kiseonika, a dijete je takođe gladovalo. Policija slučaj tretira kao ubistvo.

Prije nego što je nad njim izvršen egzorcizam, dječak je vezan selotejp trakom i izolovan u prostoriju bez hrane.

Policija je na telefonu Pola Vilsona pronašla fotografiju dječaka koji leži na podu, licem nadolje, umotan u ćebe koje je lepljivom trakom zakačeno za pod, piše portal Nova.rs.

Pored ubijenog dječaka, par je usvojio još troje djece, a prema policijskom izvještaju svi su bili zlostavljani. Trenutno su svi u centru za socijalni rad.

Foto: Skajler Vilson (Surry County Sheriff’s Office)

Idi na VRH
error: Content is protected !!