“Mesi je jedan običan pacov”: Skandal potresa Barselonu, procurele poruke uprave kluba

Bilo je to vrijeme kada su ugovori u Barseloni drastično raskinuti ili smanjeni, a Mesi je upozorio upravu da niko ne smiie da dira njegov i ugovor njegovog prijatelja Luisa Suareza. Bartomeu je zadirkivao, nakon čega je Ponti napisao seriju uvreda na račun Argentinca

Španski list El Periodico objavio je u utorak prepisku bivših članova odbora Barselone iz vremena Đozepa Bartomeua.

Bartomeu, advokat kluba Roman Gomez Ponti i članovi najužeg rukovodstva Barse imali su WhatsApp grupu u kojoj su se redovno dopisivali, a tokom pandemije Ponti je vrijeđao Mesija u razgovoru sa Bartomeuom, piše sportal.blic.rs.

Bilo je to vrijeme kada su ugovori u Barseloni drastično raskinuti ili smanjeni, a Mesi je upozorio upravu da niko ne smiie da dira njegov i ugovor njegovog prijatelja Luisa Suareza. Bartomeu je zadirkivao, nakon čega je Ponti napisao seriju uvreda na račun Argentinca.

“KANALIZACIONI PACOV”

“Barti, ne možeš biti tako dobar prema tom pacovima iz kanalizacije. Ovaj klub mu je dao sve, a onda je odlučio za transfere, nove ugovore, sponzore za sebe, itd. Morate razmišljati o tome. Moraš misliti i na Suaresov ugovor, a tu su i provizije za Ansua Fatija i Mesijevog agenta, koji ne umije ni da čita, a njegov partner je diler. Povrh svega, tu su nagomilane ucjene i bezobrazluk koje svi mi u klubu trpimo od tog hormonskog patuljka, koji može da zahvali Barsi što je uopšte živ. I on da tebi šalje poruku: ‘Predsjedniče, smanjite svima plate, ali nemojte da smanjite meni i Suaresu.’ Nadam se da će napustiti klub, što je najgore što može da mu se dogodi”, napisao je Ponti.

“MORAMO DA RAZMISLIMO O SVEMU ŠTO MESI DONOSI KLUBU”

Članovi grupe su potom raspravljali ko je El Mundu dao detalje Mesijevog astronomskog ugovora koji je šokirao svijet i zaključuju da je to uradio Žoan Laporta, današnji predsjednik i tada kandidat za predsednika Barselone.

“Moraćemo da razmislimo o Mesiju. Slažem se, u pravu ste za mnoge stvari, njegov ugovor je 15 odsto klupskog budžeta, ali moramo da razmišljamo o svemu što on donosi klubu na svaki način”, odgovorio je Pontiju Bartomeu.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!