Majka Ane Volš otkrila nove detalje: „Za Novu godinu su imali gosta koji je otišao u 1.30“

“Plan je da suprug sa djecom dođe u Vašington čim srede potrebne papire za prseljenje. To jutro kad je ona izašla iz kuće, Brajan je spavao. Ne zna se ni da li je ušla u taksi, ali je sigurno da u avionu nije bila“, rekla je

“Nikakvih novih informacija oko nestanka moje ćerke Ane nemam. Poslednje što sam saznala je da je njen suprug, a moj zet, Brajan Volš priveden i da treba da bude saslušan u policiji”.

Ovo za „Novosti“ kaže Milanka Ljubičić, majka nestale Ane Volš.

Ona kaže da je u stalnom kontaktu sa starijom ćerkom Aleksandrom, koja sa suprugom živi u Kanadi, koja je na vezi sa policijom u Bostonu.

„Ana i njen suprug su za Novu godinu imali gosta koji je otišao oko 1.30, da bi ona nekih dva sata kasnije pozvala taksi da ide na aerodrom, odakle je trebalo da otputuje za Vašington. Tamo joj je firma u kojoj radi i u Vašingtonu su kupili i kuću u kojoj ona živi. Plan je da suprug sa djecom dođe čim srede potrebne papire za prseljenje. To jutro kad je ona izašla iz kuće, Brajan je spavao. Ne zna se ni da li je ušla u taksi, ali je sigurno da u avionu nije bila“, rekla je.

Milanka, prenosi portal Nova.rs, kaže da je Brajan rekao da misli da je Ana dobro, da nije zabrinut, dok je šef bostonske policije izjavio da je „možda otišla na kraći odmor“.

„To mi uopšte ne liči na Anu, a i da je otišla, ne bi dozvolila da se toliko dugo nikome ne javi“, kaže Milanka.

Podsjetimo, članovi porodice su poslednji put videli Anu 1. januara oko 4 sata kad je trebalo da ode na aerodrom „Logan“ u Bostonu, odakle je planirala da uhvati let za Vašington gdje radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla do aerodroma i kako je policija navela, iako je jako aktivna na društvenim mrežama, nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine kad je nestala.

Foto: Facebook i Instagram

Idi na VRH
error: Content is protected !!