Ana iz Beograda misteriozno nestala u Americi: Muž prijavio nestanak tri dana kasnije, a nakon toga izbio požar u njihovoj kući (VIDEO)

Ana, koja ima tri sina od 2 do 6 godina, nikada se nije ukrcala u avion i otada nije viđena, rekli su policija i prijatelji za medije. Tokom istrage, policija je otkrila da Volš nije ostavila nikakav digitalni otisak – isključivši svoj telefon 1. januara prema Kvigliju. Takođe nema podataka o tome da je koristila svoje kreditne kartice posle Nove godine

Majka troje dece iz Masačusetsa, koja je odrasla u Beogradu, misteriozno je nestala nakon što je napustila svoj dom kako bi uhvatila let 31. decembra.

Pokrenuta je policijska potraga, dok se njeni najbliži plaše najgoreg.

Ana Volš (39) odrasla je u Beogradu, zaključuje se po njenim objavama na društvenim mrežama. Ana, koja živi u Kohasetu u Masačusetsu, naručila je zajedničku vožnju za međunarodni aerodrom Logan u Bostonu za 4 sata ujutru kako bi otputovala za Vašington na posao u firmi za nekretnine, prema policiji.

Međutim, Ana, koja ima tri sina od 2 do 6 godina, nikada se nije ukrcala u avion i otada nije viđena, rekli su policija i prijatelji za medije.

– Iskreno, uplašena sam. Ona je voljena i odana žena i majka tri divna dečaka. U svom srcu znam da ne bi prošao ni dan a da ne razgovara sa svojim mužem i svojom decom – rekla je njena prijateljica Alisa Kirbi, tužna zbog iznenadnog nestanka, prenosi Telegraf. 

Suprug prijavio nestanak tri dana nakon što je izašla iz kuće

Boston globe prenosi da Anina majka Milanka Ljubičić trenutno živi u Srbiji, rodnoj zemlji nestale Srpkinje.

Anin nestanak prijavio je njen suprug Brajan Volš u srijedu, tri dana nakon što je izašla iz kuće.

Međutim, šef policije Kohaseta Vilijam Kvigli rekao je da je uobičajeno da Volš radi dugo bez kontakta sa porodicom, što je možda objasnilo jaz između njenog nestanka i poziva njenog supruga policiji.

Firma za upravljanje imovinom u kojoj ona radi, Tishman Speyer, prijavila je njen nestanak istovremeno u srijedu.

Na konferenciji za novinare u petak, Kvigli je rekao da se Volš tretira kao nestala osoba dok vlasti sa K-9 pretražuju šumovito područje u blizini njene kuće.

– Nije normalno da je nestala. Automatski osjećamo da je u opasnosti zbog same činjenice da je nestala – rekao je Kvigli na konferenciji za novinare.

Požar u njenoj bivšoj porodičnoj kući

Misterija se produbila kasnije u petak, kada je navodno izbio požar u njenoj bivšoj porodičnoj kući u Kohasetu, gde je viđen dim kako izbija iz objekta.

Volš i njena porodica su se odselile prije nekoliko meseci, a policija je rekla da je prerano da se utvrdi da li je požar povezan sa njenim nestankom, navodi NBC10 Boston.

Tokom istrage, policija je otkrila da Volš nije ostavila nikakav digitalni otisak – isključivši svoj telefon 1. januara prema Kvigliju. Takođe nema podataka o tome da je koristila svoje kreditne kartice posle Nove godine.

– Ne možemo da potvrdimo da ju je prevoz zaista pokupio – rekao je on.

Godine 2021. Brajan Volš je na saveznom sudu izjasnio se krivim za prodaju dvije lažne slike Endija Vorhola kupcu iz Južne Koreje za 80.000 dolara – ali Kvigli je rekao da se čini da slučaj nije povezan sa njenim nestankom.

Policija je rekla da Ana govori istočnoevropskim akcentom, a na njenom profilu na društvenim mrežama ima i fotografija iz Srbije. Piše da govori srpski, engleski, španski i francuski jezik, prenosi Telegraf.

Američka policija se vratila u kuću nestale Beograđanke Ane: Potraga nastavljena tamo gde je i započeta (VIDEO)

 


Idi na VRH
error: Content is protected !!