Američka policija se vratila u kuću nestale Beograđanke Ane: Potraga nastavljena tamo gde je i započeta (VIDEO)

Više obilježenih i neobilježenih policijskih automobila, kako prenose lokalni mediji, parkirano je ispred kuće, a istražitelji kruže oko imanja u gradiću Kohasetu u državi Masačuset

Istražitelji su se danas iznenada vratili u kuću nestale Ane Volš, majke troje djece, koja je odrasla u Beogradu, a nestala prije nepunih devet dana.

Više obilježenih i neobilježenih policijskih automobila, kako prenose lokalni mediji, parkirano je ispred kuće, a istražitelji kruže oko imanja u gradiću Kohasetu u državi Masačusets.

Dan ranije, podsjetimo, lokalna policija je saopštila da je pretraga okoline završena bez rezultata i da će biti nastavljena samo ako se pojave nove informacije.

Prethodno je 20 pripadnika tima za specijalne hitne slučajeve sa tri obučena psa dva dana pretraživalo šumarak nadomak kuće Ane Volš. Istražitelji su takođe isušili bazen pored kuće i uz pomoć ronilaca pretražili obližnji potok, međutim, nije pronađen nijedan trag.

– Pretraga će biti nastavljena ako se pojave nove informacije – saopštila je policija Kohaseta juče nakon završenog drugog dana potrage.

Članovi porodice, podsjetimo, posljednji put su vidjeli Anu 1. januara oko 4 sata kad je trebalo da ode na aerodrom “Logan” u Bostonu, odakle je planirala da uhvati let za Vašington gdje radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do “Logana”.

Policija je navela da je Ana veoma aktivna na društvenim mrežama, ali da nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine kad je nestala.

– Fokus je trenutno na pokušaju da je lociramo. Ako joj je potreban samo mali odmor ili pauza samo tražimo da nas pozove. Sve što je potrebno je telefonski poziv da nas obavesti da je dobro – rekao je šef policije Vilijam Kvigli.

Šef policije Kvigli je rekao i da je Ana majka troje dece, od kojih najstarije ima šest, a najmlađe dve godine.

Policija kaže da je muž nestale žene, Brajan Volš, sarađivao u istrazi.

– Dobar dan, ja sam Brajan Volš, ako poznajete nekoga ko je imao kontakt sa njom, pozovite me ako želite. Pitam se da li ste razgovarali s njom u nedjelju ili poslednjih nekoliko dana. Da li znate nekoga ko bi mogao da ima kontakt sa njom. Izvinite što vam smetam. Siguran sam da je sve u redu – oglasio se danas Brajan audio porukom.

Ana Volš (39), djevojačko prezime Ljubičić, rođena je i odrasla u Beogradu, a 2005. je otišla u Sjedinjene Američke Države gde se udala.

Ana je u decembru bila u Beogradu gde se videla sa porodicom i prijateljima.

Izvor: (Kurir.rs/boston25news.com)

Idi na VRH
error: Content is protected !!