Plav: Predsjednik Opštine primio učenike nagrađene na takmičenjima: Ponos roditelja, škole i grada

Na Međunarodnom takmičenju učenika iz informatike nagrađeni su Jana Marsenić, Milena Vučetić, Milorad Lutovac, Lana Vučetić, Savo Jašović i Anastasija Lutovac. Učenica Milena Vučetić je osvojila nagradu i na Državnom prvenstvu istraživačkih radova iz oblasti fizike

Predsjednik Opštine Plav Nihad Canović sreo se danas sa nagrađenim učenicima OŠ “Petar Dedović”, direktorom te škole Danilom Kneževićem i nastavnikom Safetom Kojićem.

“Na Međunarodnom takmičenju učenika iz informatike nagrađeni su Jana Marsenić, Milena Vučetić, Milorad Lutovac, Lana Vučetić, Savo Jašović i Anastasija Lutovac.

Učenica Milena Vučetić je osvojila nagradu i na Državnom prvenstvu istraživačkih radova iz oblasti fizike.

“Uspjesi koji ste postigli na međunarodnim takmičenjima služe na ponos vašim roditeljima, školi i čitavom Plavu. Nastavite da radite na sebi, a Opština će nastojati da podrži vaše napore i u budućnosti”, rekao je Canović.

Kako je rečeno, OŠ “Petar Dedović” u kontinuitetu postiže odlične rezultate na različitim takmičenjima, što potvrđuje kvalitetan rad nastavnog osoblja i uprave škole.

Direktor škole Danilo Knežević uručio je zahvalnicu predsjedniku Opštine za podršku talentovanim učenicima na međunarodnim takmičenjima DPIOS2021 i INFOS2021.

Foto: Opština Plav

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!