Rulja tuče Senada do smrti na ulici u Kelnu: Njemački mediji objavili jeziv snimak (UZNEMIRUJUĆE)

Nesrećnog muškarca su izvukli iz vozila i brutalno ga udarali. “Tom prilikom je uboden 17 puta nožem. Teško povrijeđen samo se srušio na ulici, prevezen je u bolnicu, ali je nakon nekoliko dana preminuo”, pišu lokalni mediji

Devet mjeseci poslije jezivog ubistva u Kelnu, njemački mediji objavili su zastrašujući snimak linča u kom je S. H. (37) tučen do smrti. Pominje se da je ubijeni bio srpski državljanin, a da su osumnjičeni za ubistvo državljani BiH.

S.H. (37) je preminuo nakon linča na ulici Kelna. Njega je tridesetak osoba krvnički tuklo i udaralo, a čak 17 puta je uboden nožem.

Brutalan zločin dogodio se 10. marta ove godine, a motiv je “sukob dvije porodice izazvan uvredljivim snimkom”, prenosi njemački Fokus.de.

Dodaje se da je zbog uvreda na snimku jedan klan odlučio da se osveti.

Ubijeni muškarac je bio otac dvoje maloljetne djece.

“Na snimku se vidi kako žrtva parkira automobil “smart”. Odjednom mu prilazi čovjek i razgovara sa njim. U međuvremenu sa suvozačeve strane drugi muškarac mu vadi ključeve iz automobila. U trenutku prilazi oko 30 muškaraca sa svih strana i kreće linč”, navodi Unser mitteleuropa.

Nesrećnog muškarca su izvukli iz vozila i brutalno ga udarali.

“Tom prilikom je uboden 17 puta nožem. Teško povrijeđen samo se srušio na ulici, prevezen je u bolnicu, ali je nakon nekoliko dana preminuo”, pišu lokalni mediji.

“Odmah nakon linča, počinioci su pobjegli pješke, ali su potom ušli u nekoliko automobila. Na osnovu video materijala, policija je nekoliko nedjelja kasnije tragala za 18 osumnjičenih. Ali nisu uspjeli nikoga da nađu”, izvijestio je “Kolner Stadt-Anzeiger “.

Kasnije je policija uspjela da uhapsi trojicu osumnjičenih učesnika, a od kraja novembra u toku je proces protiv državljanina Bosne i Hercegovine H.H.(31).

Podsjećajući na zločin pomenuti mediji navodi da se napad dogodio usred bijelog dana na putu Keln-Hohenberg.

Uvreda porodice koja se osvetila brutalnim ubistvom emitovana je uživo prije linča,  prenosi “Kurir”.

Ubijeni Senad H. je navodno prijetio i vrijeđao širu porodicu u Kelnu putem live strima.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!