Evo kako je stradao turski kamiondžija posle izlivanja amonijaka kod Pirota: Tijelo pronašao novinar!

“U pirotsku bolnicu je primljeno ukupno 41 lice, od kojih je 38 sa simptomima gušenja i 3 lica povređena iz saobraćajne nezgode, a 15 lica je primljeno u Urgentni centar KC Niš. Jedno lice je u pirotskoj bolnici preminulo, sa sumnjom da je preminulo od posledica gušenja“, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo

“Od posljedica izlivanja amonijaka na pruzi kraj Pirota zasad su dve osobe preminule, a jedna žrtva je turski kamionžija, čija smrt još nije u potpunosti razjašnjena.

U pirotsku bolnicu je primljeno ukupno 41 lice, od kojih je 38 sa simptomima gušenja i 3 lica povređena iz saobraćajne nezgode, a 15 lica je primljeno u Urgentni centar KC Niš. Jedno lice je u pirotskoj bolnici preminulo, sa sumnjom da je preminulo od posledica gušenja“, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo.

Drugi preminuli u sinoćnoj nesreći je turski državljanin, čije je tijelo pronašao novinar portala Pirot plus online Nenad Paunović.

Tijelo je, prenosi “Kurir”, bilo ispod nadvožnjaka kod Sopota, na pedesetak metara od zaustavljene lokomotive voza, a zasad postoje dvije verzije smrti čovjeka.

Pretpostavlja se da je Turčin upravljao šleperom i da je, u nastojanjima da pobjegne, najvjerovatnije pao sa mosta ili se ugušio pored pruge u pokušaju da se spasi. Ne isključuje se ni mogućnost da je, usljed dezorjentisanosti, pao sa nadvožnjaka.

Foto: Printscreen/Plus Online

Idi na VRH
error: Content is protected !!