Lejkersi trejduju Dejvisa, Vučević kod LeBrona?

Ukoliko bi i došlo do trejda projektuje se da bi sa Vučevićem put Los Anđelesa mogao da krene i Patrik Vilijams, Ajo Dosunmu i Dalen Teri, uz buduća dva pika prve runde, a Čikago bi bi pored Dejvisa dobio i Kendrika Nana

Los Anđeles Lejkersi su katastrofalno ušli u sezonu sa svega dvije pobjede u prvih deset utakmica.

Nije problem ni igra toliko, koliko ekipa iz Kalifornije djeluje neorganizovano u svim segmentima igre, nema timske hemije.

Iako se ranije nagovještavalo da bi Rasel Vestbruk mogao prvi da se nađe je trejd bloku, kako prenosi Kris Hajns sada je Entoni Dejvis na izlaznim vratima.

All star centar koji je bio bitan šraf u osvajanju titule 2020. godine je izrazio želju da ako bi već trebao da bude trejdovan da to bude u njegov rodni grad Čikago, piše rtcg.me.

Ova vijest je odmah otvorila kombinatoriku u kojoj se u odmah našao i naš košarkaški reprezentativac Nikola Vučević.

Ukoliko bi i došlo do trejda projektuje se da bi sa Vučevićem put Los Anđelesa mogao da krene i Patrik Vilijams, Ajo Dosunmu i Dalen Teri, uz buduća dva pika prve runde, a Čikago bi bi pored Dejvisa dobio i Kendrika Nana.

Naš košarkaš je inače tokom NCAA karijere igrao za Univerzitet Južna Kalifornija, pa bi se tako vratio u državu iz koje je počeo svoju košarkašku karijeru u SAD.

Nakon što su krenule spekulacije javio se i LeBron Džejms koji je kazao da je ekipa blizu trejda, ali nije specikifovao na kogoa tačno misli.

Foto: Nikola Vučević (Printscreen)

Idi na VRH
error: Content is protected !!