Pronašla rođenog brata poslije 54 godine: Njihov susret nikog ne ostavlja ravnodušnim (VIDEO)

Iako je njihov ponovni susret bio otežan zbog globalne pandemije, njihovoj sreći nije bilo kraja kada su konačno zagrlili jedno drugo u međunarodnoj luci Huntsville u Alabami

Maureen Godwin je od rođenog brata Briana bila razdvojena još u djetinjstvu. Od tada su izgubili svaki kontakt, ali nikada nisu zaboravili jedno na drugo. Uporno su se tražili na razne načine i to više od pola vijeka. Iako su na trenutke možda i gubili nadu, misleći da se više neće vidjeti, odustajanje nikako nije bila opcija. A poslije brojnih neuspiješnih pokušaja su ponovo na okupu!

Iako je njihov ponovni susret bio otežan zbog globalne pandemije, njihovoj sreći nije bilo kraja kada su konačno zagrlili jedno drugo u međunarodnoj luci Huntsville u Alabami, piše hayat.ba.

“Tako je lijepo vidjeti te! Kako si? Tako sam dugo ovo čekao”, rekao je Brian kad je ugledao svoju sestru.

Maureen živi u Sjevernoj Alabami od 15. godine, dok je njen brat Brian živio u Engleskoj. Prije oko tri godine, Godwin ga je pronašla preko stranice Ancestry.com.

Brian Noiton planira da sa sestrom provede pet sedmica u Sjevernoj Alabami, a posebno se raduje što će prvi put sa njom proslaviti Dan zahvalnosti. Imaju ogromnu želju da nadoknade sve što su propustili godinama unazad.

Ni brat ni sestra nisu mogli da sakriju emocije i uzbuđenost zbog toga što su se pronašli nakon 54 godine. Oboje ističu da su živjeli za ovaj trenutak.

“Ovo je prelijep blagoslov. Hvala ti, Bože, što sam pronašla brata” rekla je Maureen.

Idi na VRH
error: Content is protected !!