GI “21. maj”: Građani se žale na pritiske, prijetnje, maltretiranje, fizičko nasilje, prijave koje im inspektori uručuju na radnim mjestima, otkaze…

Građani su se, piše u saopštenju, žalili i na selektivni pristup policije, a bilo je i onih koji su su se žalili na prijave koje su dobili od policije jer su se slučajno našli na začelju auto kolona, bez bilo kakvih obilježja i namjere da učestvuju na protestima

U prva dva dana pravnom timu advokata Građanske inicijative (GI) “21. maj“ javilo se više desetina ljudi, saopšteno je iz te organizacije.

”Građani su se žalili na pritiske, prijetnje, maltretiranje i fizičko nasilje, kao i prijave koje im inspektori uručuju na radnim mjestima, te otkaze i profesionalne degradacije, a zbog njihovog nacionalnog i vjerskog opredjeljenja koje je drugačije od onog koje promoviše klerikalna i antisekularna crnogorska Vlada”, piše u saopštenju GI “21. maj”.

Građani su se, piše u saopštenju, žalili i na selektivni pristup policije, a bilo je i onih koji su su se žalili na prijave koje su dobili od policije jer su se slučajno našli na začelju auto kolona, bez bilo kakvih obilježja i namjere da učestvuju na protestima.

”Zbog velikog interesovanja i poziva, molimo građane kojima treba pomoć da se javljaju putem mejla pravnitimgi21maj@gmail.com “, dodaje se u saopštenju.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!