Snimak majke koja kaišem tjera ćerku iz noćnog kluba kruži internetom: Kad je vidjela šta pije, zapjenila od bijesa

Nakon što je ugledala svoju ćerku, odmah ju je istjerala iz kluba, a cijelim putem do kuće udarala ju je kaišem po nogama

Nesvakidašnji snimak iz jednog noćnog kluba u peruanskom gradu Pakasmaju osvanuo je na internetu i mnoge majke tinejdžerki će se u njemu prepoznati.

Naime, jedna tinejdžerka zabavljala se u noćnom klubu s društvom, a onda je njena ljutita majka upala na zabavu i izblamirala je za cio život.

Nakon što je ugledala svoju ćerku, odmah ju je istjerala iz kluba, a cijelim putem do kuće udarala ju je kaišem po nogama. Neko od prisutnih sve je snimio telefonom i video je brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Ovu vijest prenijeli su i mediji iz Perua. Pišu da djevojka nije dobila dopuštenje za izlazak u klub, a majka je dodatno pobješnjela kada je zatekla ćerku kako pije pivo, piše “Blic”.

Ispod objavljenog snimka većina ljudi stala je u odbranu majke, navodeći da djeca moraju da poštuju roditelje i njihove odluke. Bilo je i onih koji smatraju da je majka pretjerala sa svojom reakcijom i da je dovela ćerku u neugodnu situaciju.

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!