Tako odlaze “ikone”: Pokojnica na svojoj sahrani priredila urnebes, okupljeni plakali uz sanduk – od smijeha!

Kako je otkrila njena unuka unuke na Twitteru, gospođa Perryman je naredila da se okupljenima na ispraćaju podijele posebne “čestitke”, komadi kartonskog papira na koje je nalijepila svoju fotografiju sa dva uzdignuta srednja prsta i takozvanu ouija ploču, predmet koji se smatra sredstvom za komuniciranje s pokojnicima

Da posljednji ispraćaji ne moraju nužno da budu beskrajno tužni, da je u njih moguće unijeti i ponešto vedrine pomoću izvanrednog smisla za humor, upravo je dokazala i Jodie Perryman.

Gospođa Perryman napustila je ovaj svijet u 81. godini nakon što je izgubila bitku s rakom, ali je njen posljednji pozdrav porodici i prijateljima izmamio suze – od smijeha!

Kako je otkrila njena unuka unuke na Twitteru, gospođa Perryman je naredila da se okupljenima na ispraćaju podijele posebne “čestitke”, komadi kartonskog papira na koje je nalijepila svoju fotografiju sa dva uzdignuta srednja prsta i takozvanu ouija ploču, predmet koji se smatra sredstvom za komuniciranje s pokojnicima.

“Ostanimo u kontaktu”, napisala je perryman, koja je sahranjena u Breckenridgeu, u Teksasu, prenosi net.hr.

U posmrtnici objavljenoj u lokalnim novinama Fulton Sun navedeno je da je Jodie Perryman preminula 12. oktobra u 81. godini i da je bila poznata po svojoj kreativnosti, dosjetljivosti i odličnom smislu za humor.

“Uručeno mi je ovo na bakinoj sahrani. Kakva ikona!”, napisala je Gracie uz objavu na Twitteru, pa novinarima potvrdila da su svi vrištali od smijeha kada su otvorili omotnice i pročitali poruku bake Jodie.

Foto: Twitter

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!