Završio iza rešetaka: Šavničanin Nole Knežević uhapšen zbog prijetnji Milivoju Katniću

“On je, kako se sumnja, krivično djelo počinio na način što je na svom Fejsbuk profilu postavio poruku kojom se obratio Glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću uputivši mu prijetnje po život i tijelo, a u vezi sa njegovim obavljanjem službene dužnosti, a što se odnosilo na pitanje skidanja imuniteta dvojici poslanika”, piše u saopštenju UP

Nole Knežević (Foto: Facebook)

Pripadnici budvanske policije uhapsili su u tom gradu Nola Kneževića (39) iz Šavnika, zbog prijetnji koje je na Svom Facebook profilu uputio Glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću.

Kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), Knežević je u Budvi uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

“On je, kako se sumnja, krivično djelo počinio na način što je na svom Fejsbuk profilu postavio poruku kojom se obratio Glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću uputivši mu prijetnje po život i tijelo, a u vezi sa njegovim obavljanjem službene dužnosti, a što se odnosilo na pitanje skidanja imuniteta dvojici poslanika”, piše u saopštenju UP.

Kneževićev post na Facebooku (Foto: Printscreen)

Knežević je, prenosi portal rtcg.me, uhapšen u utorak, a u srijedu je, kako se navodi u saopštenju, uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. 

Tužilac je za N. K, nakon saslušanja, donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privođenja sudiji za istragu Osnovnog suda u Kotoru. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!