Abazović: DPS i sateliti htjeli da unište URU, rezultat toga je da su uništili sebe

“Sačuvali smo rezultat u mnogim gradovima, a u mnogim gdje nijesmo imali odbornike sada ih imamo. Do sada nijesmo postojali u Plavu gdje sada imamo tri odbornika, ostvarili smo parlamentarni status u Plužinama, u Rožajama smo osvojili 900 glasova, u Baru reprezentativan rezultat. U Podgorici se sačuvalo biće našeg biračkog tijela. Dobro je da se demonopolizuje politička scena”, kazao je Abazović

Premijer i lider Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović, čestitao je građanima “mnogih crnogorskih gradova” i da je “bemaks koalicija poražena širom Crne Gore”.

“Uporno insistiranje DPS i njegovih satelita da uništi URU – rezultat toga je da su uništili sebe, u korist svih građana Crne Gore”, rekao je Abazović.

Dodao je i da je večeras “poslata jako važna poruka građana”.

“Moramo se koncentrisati na druge teme, ljude koje zaslužuje ruka pravde da ih stigne, a građani da rade više na pomirenju, progresu, ekonomiji i da brišemo granice koje su postojale između različitih političkih struktura”, rekao je Abazović.

Dodao je da su bili jedina meta napada na izborima zajedno sa Civisom i Albanskom alternativom.

“Sačuvali smo rezultat u mnogim gradovima, a u mnogim gdje nijesmo imali odbornike sada ih imamo. Do sada nijesmo postojali u Plavu gdje sada imamo tri odbornika, ostvarili smo parlamentarni status u Plužinama, u Rožajama smo osvojili 900 glasova, u Baru reprezentativan rezultat. U Podgorici se sačuvalo biće našeg biračkog tijela. Dobro je da se demonopolizuje politička scena”, kazao je Abazović, prenose “Vijesti”.

Dodao je da od sjutra nastavljaju “da radimo još više u korist svih građana”.

“Građanima da bude jasno – oni koji su držali ovu državu u zarobljeništvu 30 godina i koji su posljednjih 30 dana podmetanjima i aferama željeli da prave od drugih ono što su sami su dobili najbolji odgovor”, rekao je Abazović.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!