Abaz Dizdarević nakon ubjedljive pobjede u BIijelom Polju: “Niko ne treba da se osjeti poraženim”

Nosilac liste “Prava stvar, Još bolje za Bijelo Polje” Abaz Dizdarević kazao je da je ta koalicija osvojila 18 mandata u toj opštini. Bošnjačka stranka koja je u koaliciji sa DPS-om vršila vlast u Bijelom Polju osvojila je pet mandata

Nosilac liste “Prava stvar, Koalicija Još bolje za Bijelo Polje – DPS, SD, SDP, LP, BP”, Abaz Dizdarević kazao je da će ta koalicija zajedno sa partnerima sa kojima je obavljala vlast u prethodne četiri godine, imati čak 60 odsto mandata u parlamentu.

“Na osnovu prebrojanih glasova osvojili smo 18 mandata, Bošnjačka stranka sa kojom smo obavljali vlast pet mandata, a svi ostali 14, tako da je ovo još jedna ubjedljiva pobjeda”, naglasio je Dizdarević, poručujući da niko ne treba da se osjeća pobijeđenim, te da će pozvati ostale vansuverenističke partije koje su nastupale na ovim izborima da se pridruže tom bloku, da od BIjelog Polja zajedno naprave bolje mjesto za život.

Listu “Prava stvar, Koalicija Još bolje za Bijelo Polje – DPS, SD, SDP, LP, BP” čine Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokratska partija (SDP), Socijaldeomkrate (SD) Bjelopoljska partija (BP) i Liberalna partija (LP).

.

Idi na VRH
error: Content is protected !!