“Zvicer i ja smo prijatelji, išao sam kod njega”: Belivuk govorio o šefu “kavčana” pa zaprijetio svjedocima saradnicima

“Mogli smo u Panamu da odemo, al nismo, u Srbiju smo se vratili. Evo, moram svima da kažem da nije Radoje Zvicer ubijen. Evo baš mi ih je žao”, rekao je Belivuk u sudu

 

Suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koje je počelo jutros u najvećoj sudnici Specijalnog suda u Beogradu završeno je za danas, a nastavak je zakazan za srijedu, kada bi odbranu trebalo da iznese drugooptuženi Marko Miljković.

Belivuk je pred sudom naveo i da je tačno da mu je Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana, prijatelj, piše “Blic”.

“Jeste, Miljković i ja smo u januaru išli na babine”, rekao je Belivuk, u kontekstu da su htjeli, mogli su da pobjegnu iz države da ne bi bili uhapšeni.

“Mogli smo u Panamu da odemo, al nismo, u Srbiju smo se vratili. Evo, moram svima da kažem da nije Radoje Zvicer ubijen. Evo baš mi ih je žao”, rekao je Belivuk u sudu.

PRIJETNJA SVJEDOCIMA SARADNICIMA

Iako nije detaljno govorio o sedam zločina, trgovini drogom niti držanju oružja, Belivuk je na kraju izlaganja izjavio da neće da odgovara na pitanja.

“To je sve što imam da izjavim, nadam se da vas nisam udavio”, završio je odbranu Belivuk, pošto je prethodno pozvao sudiju da trojicu svjedoka saradnika vrati u pritvor “pa da vidi šta će da bude”.

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!