Tragedija u Dugoj Resi: Djed išao u rikverc i udario jednogodišnjeg unuka, dječak preminuo

“Dijete je odmah prevezeno u zdravstvenu ustanovu gdje je od dobijenih povreda preminulo. Nadležnom državnom tužilaštvu biće proslijeđen izvještaj”, kažu u policiji

U Donjem Zvečaju, na području grada Duga Resa, juče se dogodila strašna tragedija u kojoj je poginulo dijete.

Kako su jutros javili iz PU karlovačke, dijete je automobilom udario 63-godišnji vozač. On se vozilom kretao unazad s makadamske ceste namjeravajući da uđe u dvorište, i udario dijete.

“Dijete je odmah prevezeno u zdravstvenu ustanovu gdje je od dobijenih povreda preminulo. Nadležnom državnom tužilaštvu biće proslijeđen izvještaj”, kažu u policiji.

Portparol policije Katarina Nadia Požega rekla je da radi zaštite porodice i djeteta ne govore o srodstvu učesnika tragičnog događaja, već tek može potvrditi da je dijete rođeno 2021. godine. Ali, od mještana se saznaje kako je nesreću izazvao njegov djed i da je stradala 16-mjesečna beba.

“Županijskom državnom tužilaštvu biće proslijeđen izvještaj o ovom događaju, koji je kvalifikovan kao nesrećni slučaj u kojem je poginulo dijete”, rekla je Požega.

Kako je Hini kazao Denis Lauš, predsjednik Mjesne zajednice Zvečaj, cijelo mjesto je potreseno.

“Od kad smo juče to čuli, svi smo jako potreseni. nema riječi kojima to možeš opisati, niti riječi kojima možeš izraziti saučešće porodici, koju dobro poznajemo. Mogu samo reći ne ponovilo se nikada nikom”, rekao je Lauš.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

Idi na VRH
error: Content is protected !!