Konjević o Abazovićevoj inicijativi: Panični strah od toga šta će nadležni utvrditi u vezi šverca cigareta

“Ovo liči na to kao da želite da operišete mrtvog čovjeka. Ovo je panični strah od toga šta će nadležni u vezi šverca cigareta da utvrde”, rekao je Konjević novinarima nakon današnje sjednice Odbora za bezbjednost i odbran

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar odbrane Raško Konjević rekao je, povodom najave da će premijer u ostavci Dritan Abazović podnijeti inicijativu za razrješenje njega i ministra vanjskih poslova Ranka Krivokapića, da je to nastavak Abazovićeve panike.

“Podsjetiću vas na ustavne mehanizme. Parlament se izjašnjavao o povjerenju premijera. Parlament je 19. avgusta oduzeo povjerenje predsjedniku Vlade i svim njenim članovima. Ovdje se radi o paničnom pokušaju premijera zbog dva slučaja – šverca cigareta i činjenice da je ANB (Agencija za nacionalnu bezbjednost) sproveo aktivnosti na eliminisanju malignog uticaja ruskih službi. Nakon ta dva slučaja, premijer manifestuje paničnu vrstu straha. Ovo liči na to kao da želite da operišete mrtvog čovjeka. Ovo je panični strah od toga šta će nadležni u vezi šverca cigareta da utvrde”, rekao je Konjević novinarima nakon današnje sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu.

Foto: Printscreen

Idi na VRH

error: Content is protected !!