Vlasnik restorana “Kod Fehre” održao obećanje koje je dao Crnogorcima: “Svi koji dođu bujrum kod mene na pečenje”

“Nema veze koliko ih je, svi mogu doći. Možemo čitavu Crnu Goru nahraniti. Jedva čekam da ih ugostim ovdje”, rekao je Fehro

Vlasnik nadaleko poznatog restorana “Kod Fehre”, kod Lašve, Fahrudin Mešković Fehro, odlučio je da na najbolji način odgovori na gostoprimstvo koje su Crnogorci pokazali bosanskohercegovačkim navijačima u Podgorici.

Kako je poznati ugostitelj Fehro rekao za portal “Avaza”, podstaknut akcijom crnogorske javnosti koja je, osim što je lijepo ugostila naše navijače, prikupila novac za novi kombi grupe pristalica “Zmajeva”, odlučio da objavi da će ugostiti svakog navijača Crne Gore koji u septembru dođe u BiH na revanš utakmicu (23. septembra).

“Nema veze koliko ih je, svi mogu doći. Možemo čitavu Crnu Goru nahraniti. Jedva čekam da ih ugostim ovdje, znači svi koji dođu bujrum kod mene na pečenje”, rekao je Fehro za portal “Avaza”.

Ne zaboravlja dobro učinjeno djelo, štaviše vratiće višestruko više.

“Ko nama malo da, ko nas voli, mi njega još više volimo i još više ćemo mu dati”, dodao je vlasnik restorana “Kod Fehre”.

Podsjećamo, uoči utakmice Lige nacija u Podgorici je vladala zaista sjajna atmosfera, o čemu je svjedočio i reporter “Avaza”. I susret je protekao je bez incidenata. Međutim, jedan kombi bh registracijskih tablica je izgorio i nekoliko navijača reprezentacije BiH “zaglavilo je” u Podgorici, bez prevoza nazad.

Ali onda su Podgoričani pokazali svu širinu svojih srca. Ugostili su naše navijače i pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za novi kombi. Akcija nije trajala ni jedan dan, a novac za novi kombi već je skupljen i bh navijači su brzo otišli nazad.

Foto: Facebook

Idi na VRH
error: Content is protected !!