Ugledni novinar o Abazovićevom potezu: Nikad veću glupost nisam vidio!

“Kao novinar pratim Opštu skupštinu UN-a 27 godina i nikad veću glupost nisam vidio, uključujući kada je Gadafi tražio da postavi šator u Central parku. Agenti Secret Service-a, koji, po zakonu, štite Dritana Abazovića u Americi, sigurno su mu se nekoliko puta sjetili majke”, napisao je Puljić

Ivica Puljić, dugogodišnji novinar i dopisnik Al Jazeere Balkans iz Vašingtona, danas je na Tviteru kratko prokomentarisao to što je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović biciklom stigao na otvaranje Generalne skupštine UN-a, zajedno sa svojim saradnicima Anom Rašović i Ilirom Harasanijem.

“Kao novinar pratim Opštu skupštinu UN-a 27 godina i nikad veću glupost nisam vidio, uključujući kada je Gadafi tražio da postavi šator u Central parku. Agenti Secret Service-a, koji, po zakonu, štite Dritana Abazovića u Americi, sigurno su mu se nekoliko puta sjetili majke”, napisao je Puljić.

Kako je dodao jedini bilateralni susret je imao s Aleksandrom Vučićem, do sada.

“Ali, zar ni ostali svjetski predsjednici i premijeri ne dođu u Njujork da se provozaju na biciklu i da popiju čašu vina s Acom?”, pita se Puljić.

Foto: Gov.me

Idi na VRH
error: Content is protected !!