Anadolija: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Jovana Vukotića

Anadolija prenosi da je, nakon sprovedene istrage, utvrđeno da je napad izveo Radoje Živković, inače šef kriminalne organizacije “kavač”, preko svojih veza u Turskoj, te da je u akciji hapšenja sprovedenoj 16. septembra uhapšeno 12 osoba, među kojima su Živković i Zdravko Perunović

U akciji istanbulske policije uhapšeni su osumnjičeni za ubistvo Kotoranina Jovana Vukotića, javila je danas turska agencija Anadolija.

Vukotić, koji je bio vođa škaljarskog kriminalnog klana, ubijen je 8. septembra u Istanbulu, prenose “Vijesti”.

Anadolija navodi da je zabilježeno da je Vukotić, koji je ilegalno ušao u Tursku, stradao u oružanom napadu dvojice napadača na motoru u istanbulskoj četvrti Sisli, dok su njegova supruga, dijete i vozač preživjeli napad.

Ta agencija prenosi da je, nakon sprovedene istrage, utvrđeno da je napad izveo Radoje Živković, inače šef kriminalne organizacije “kavač”, preko svojih veza u Turskoj, te da je u akciji hapšenja sprovedenoj 16. septembra uhapšeno 12 osoba, među kojima su Živković i Zdravko Perunović.

Tokom pretresa, zajedno s osobama zaplijenjeno je 11 lažnih ličnih karata, šest lažnih pasoša i dva komada oružja korištenog u incidentu.

Foto: Jovan Vukotić (Printscreen)

Idi na VRH
error: Content is protected !!