Zbog odgovora Enise iz Bosne, plače cio Internet: Sa dvije rečenice rasplakala američkog influensera (VIDEO)

Enisa je novac odbijala više puta, ali Zakari je na kraju stavio pare na kantu koju je ona gurala. Žena iz Bosne je ponovo odbijala novac, ali nakon dugog ubjeđivanja dogovorili su se da Zakarij ako to želi i ako mu novac zatreba, dođe do 11 časova po njega, i da će mu ga ona čuvati do tada

Žena iz Bosne koja godinama živi i radi u Americi postala je hit na društvenim mrežama, nakon što je poznati Tik-toker slučajno snimio tokom njenog posla.

Američki influenser riješio je da nagradi lijepom svotom novca strance koji budu prijatni i ljubazni prema njemu nakon što im priđe. Jedna od njih bila je i žena po imenu Enisa, koja je otišla put Amerike prije devet godina. U videu koji je postao viralan, on je prišao Enisi tokom njenog posla – održavanja zgrade.

– Da li mogu da popričam sa vama dva minuta?

– Ok.

– Ja sam Zakari, drago mi je što se se upoznali.

– Ja sam Enisa.

– Odakle ste?

– Iz Bosne.

– Da li imate porodicu ovdje?

– Nemam porodicu ovdje.

– Koliko već godina radite ovdje?

– Devet godina.

– Kako vam se sviđa?

– Pa… Treba mi novac.

– Da li želite da kažete nešto nekome ko vam nedostaje?

– Ne znam… Uf… Prije jedne, dvije godine, bila sam veoma tužna. Sad sam dobro.

U tom trenutku, Zakari je izvadio novac i ponudio Enisi 1.500 dolara, govoreći joj da je taj novac namijenio prvoj osobi koja bude prijatna prema njemu. Ono čemu se nije nadao, jeste njeno nastojanje da taj novac on zadrži za sebe, da ga iskoristi za školovanje ili da ode negdje sa djevojkom.

Enisa je novac odbijala više puta, ali Zakari je na kraju stavio pare na kantu koju je ona gurala. Žena iz Bosne je ponovo odbijala novac, ali nakon dugog ubjeđivanja dogovorili su se da Zakari ako to želi i ako mu novac zatreba, dođe do 11 časova po njega, i da će mu ga ona čuvati do tada, piše “Blic”.

Na kraju, upitao ju je koja je njena poruka svijetu. Odgovor koji je Enisa dala, svima koji su vidjeli video napravio je knedlu u grlu.

“Ne ratu, ne borbama, “, rekla je kratko, nakon čega je Zakari prišao i zaglio je.

 


Idi na VRH
error: Content is protected !!