Zašto je Barton mrzio Tita: U sve je bila umiješana Elizabet Tejlor (VIDEO)

“Susret Ričarda Bartona i Tita je bio normalan dok Elizabet Tejlor nije počela da se udvara. Tad je on (glumac Ričard Bartoon, prim.aut), normalno, poludio. Čim kaže da je dobar domaćin, znači da je dobro prošlo. Bio sam tada na Brionima”

Gost Kurir televizije nedavno bio je Joška Broz, unuk Josipa Broza Tita.

I upravo je Tito bio tema razgovora, piše nportal.rs.

“Normalno je da čovjek čija se žena pred njim udvara nekome, ima loše mišljenje. Jer, Elizabet Tejlor se ispred njega udvarala Titu, a on kad je počeo Jovanki da se udvara, tu je bio maltene odmah izjuren”, rekao je Joška Broz i dodao:

“Tito je gledao sve te filmove koji su glumci snimali. Imao je svoje mišljenje o svemu tome. Cijenio je glumački rad. Susret Ričarda Bartona i Tita je bio normalan dok Elizabet Tejlor nije počela da se udvara. Tad je on (glumac Ričard Bartoon, prim.aut), normalno, poludio. Čim kaže da je dobar domaćin, znači da je dobro prošlo. Bio sam tada na Brionima”.

“Tito je rekao da su bili i da Ričard Barton ništa drugo ne radi sem što gleda u čašu i ispija viski. Kaže da su popili mnogo viskija da nije znao kako stoje na nogama. Elizabet Tejlor i Ričard Barton su bili notorni pijanci”, rekao je Joška Broz.

Foto: Joška Broz (Printscreen)

Idi na VRH
error: Content is protected !!