Bojanić: Ne smije se desiti da Ibrahimović bude premijer; BS: Akumulirana frustracija sa primjesama ozbiljne mržnje

“Potpuno je razumljiva frustracija Mladena Bojanića, neostvarenog političara, predsjednika države u pokušaju i ministra kapitalnih investicija koji će biti upamćen samo po gašenju jednog od najprepoznatljivijih crnogorskih brendova – Montenegro Airlinesa, po mnogo priče i nikakvom rezultatu, kao i konstantnim bavljenjem lika i djela Ervina Ibrahimovića i Bošnjačke stranke”, saopšteno je iz te partije

Bivši ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić danas je kazao da se “ne smije desiti da Ervin Ibrahimović bude premijer”.

“Ervin Ibrahimović premijer? To se ne smije desiti ni u kakvoj suludoj kombinaciji”, poručio je Bojanić.

“Ne zato što je Bošnjak ili pripadnik bilo koje stranke, već zato što je kao DPS satelit poražen na izborima, a uz to neznalica i neviđeni licemjer. Poslanici većine od 30. avgusta, u pamet se sjutra”, rekao je Bojanić.

Bojanić je funkciju ministra obavljao u mandatu Vlade Zdravka Krivokapića.

“Potpuno je razumljiva frustracija Mladena Bojanića, neostvarenog političara, predsjednika države u pokušaju i ministra kapitalnih investicija koji će biti upamćen samo po gašenju jednog od najprepoznatljivijih crnogorskih brendova – Montenegro Airlinesa, po mnogo priče i nikakvom rezultatu, kao i konstantnim bavljenjem lika i djela Ervina Ibrahimovića i Bošnjačke stranke”, saopšteno je iz te partije.

Iako, kako kažu, jasno prepoznaju njegovu namjeru da se iz duboke nebitnosti izbori za pola sata “bitnosti”, duboko uvjereni da to neće izliječiti akumuliranu frustraciju sa primjesama ozbiljne mržnje, kao razumni, darežljivi i merhametli ljudi svjesno mu nude još pola sata “bitnosti” ali ne mogu više od toga, prenosi AntenaM.

Misle, kažu iz BS, da je to ljudski i korektno.

„Sada udrite Mladene, mi se moramo posvetiti popravljanju onoga što ste uništili, nadoknađivanju onoga što ste propustili i stabilizaciji društva koje ste destabilizovali. Na prizemne lične kvalifikacije se, iz pristojnosti i potrebe da i javni diskurs vratimo na primjeren nivo, nećemo obazirati, ali Vam i tu možemo obećati da Vam nećemo dozvoliti da nas uvučete u blato jer biste nas tamo, sugurno, pobijedili“, odgovorili su iz te partije Bojaniću.

Glavna fotografija: Mladen Bojanić (GOV.ME)

Idi na VRH
error: Content is protected !!