UZNEMIRUJUĆE: Jutarnji objavio snimak ubistva Gorana Vukovića (VIDEO)

Na snimci se tako može vidjeti kako se muškarac u bijeloj kapi, crnoj majici dugih rukava i sivim hlačama s leđa prišuljao dvojici muškaraca i zatim u glavu jednog od njih ispalio hitac iz vatrenog oružja.

U Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, iz vatrenog oružja je u četvrtak oko šest sati ubijen crnogorski državljanin Goran Vlaović, a u prostorije policije privedena je osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem, priopćila je PU zadarska.

Jutarnji je došao u posjed snimke na kojoj je zabilježen sami atentat. Na snimci se tako može vidjeti kako se muškarac u bijeloj kapi, crnoj majici dugih rukava i sivim hlačama s leđa prišuljao dvojici muškaraca i zatim u glavu jednog od njih ispalio hitac iz vatrenog oružja.

Odmah nakon toga jasno se vidi i kako napadač bježi sa scene zločina. Čini se kako muškarac koji je bio u pratnji ubijenog nije isprva shvatio u čemu se radi. Sve se to odvijalo pred dvadesetak okupljenih koji su napuštali klubove. Nakon pucnja jedan dio ljudi počeo je bježati, dok su drugi odmah krenuli pružiti pomoć muškarcu koji je ležao na tlu.

OPŠIRNIJE NA SLJEDEĆEMU LINKU

Idi na VRH
error: Content is protected !!