Đukanović: Krajnje je nemoralno od premijera Krivokapića da insinuira da ja organizujem proteste

Ne mora premijer da brine da iza bučne kritike Vlade ovih dana skriveno stojim ja. Ne samo zato što se ne skrivam kada kritikujem, nego zato što nikada nijesam, a i neću, preduzeti ništa što bi potencijalno ugrožavalo stabilnost Crne Gore. Nijedan pojedinac, pa ni Zdravko Krivokapić, ili makar i loša Vlada, ne mogu me isprovocirati na takvu neodgovornost prema državi. Vjerujem da svi zajedno imamo političke zrelosti i kapaciteta da sačuvamo mir, da pokažemo odgovornost prema strateškim državnim ciljevima za koje smo se svi deklarisali, kao i prema svim građanima Crne Gore, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali, napisao je Đukanović na Twitteru

“Krajnje je nemoralno od premijera Krivokapića da insinuira da ja organizujem proteste koji mu se ne sviđaju”, saopštio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na Twitteru.

“Uzaludni su pokušaji da svo svoje neznanje, neposvećenost i nepostojanost pokušava prikriti time što će papagajski dosadno za sve okriviti bivšu vlast. A sad je krenuo da to čini i prema meni lično. Poznato je, a o tome je u trenucima euforičnog raspoloženja nakon pobjede na izborima govorio i sam premijer, da sam uložio i ulažem sav napor da se izvršna vlast konstituiše, i da što kvalitetnije profunkcioniše”, piše na Twitter nalogu Đukanovića.

On je kazo da je “to činio i čini zbog odgovornosti prema državi za čiju je obnovu, za razliku od premijera, bez ostatka radio i izvjesno glasao”.

“I za čiji napredak i dalje radim. Iako imam sve manje poštovanja prema Vladi i njenom premijeru. Jer iz dana u dan sabiram sve više utisaka da neznanje nije jedini i najvažniji razlog njihovog neodgovornog upravljanja državom. Ne mora premijer da brine da iza bučne kritike Vlade ovih dana skriveno stojim ja. Ne samo zato što se ne skrivam kada kritikujem, nego zato što nikada nijesam, a i neću, preduzeti ništa što bi potencijalno ugrožavalo stabilnost Crne Gore. Nijedan pojedinac, pa ni Zdravko Krivokapić, ili makar i loša Vlada, ne mogu me isprovocirati na takvu neodgovornost prema državi. Vjerujem da svi zajedno imamo političke zrelosti i kapaciteta da sačuvamo mir, da pokažemo odgovornost prema strateškim državnim ciljevima za koje smo se svi deklarisali, kao i prema svim građanima Crne Gore, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali”, napisao je Đukanović na Twitteru.

Krivokapić je ranije danas pozvao Đukanovića “da ne destabilizuje državu i da narod koji je izveo na ulice pozove da se vrati kućama”.

Foto: Twitter

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!