Abazović o fotografiji Miloševića sa Sofijom Bulatović: Jedino opravdanje ako nije znao ko je ona

Sofija Bulatović je, prema policijskim podacima, član kriminalne grupe koju predvode braća Leon i Vikotr Drešaj iz Tuzi

Autentična je fotografija na kojoj su direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević i navodna članica klana braće Drešaj Sofija Bulatović, kazao je odgovarajući na pitanja “Vijesti” premijer Dritan Abazović.

Potvrdio je i da je ta fotografija nastala sinoć na utakmici.

“Jedino opravdanje koje može da ima gospodin Milošević u ovoj situaciji, jeste da nije znao pored koga sjedi. To je jedino opravdanje. On je upozoren”, rekao je Abazović, pojasnivši da je on upozorio Miloševića.

“Ne želim nijednoj osobi u Crnoj Gori da stavljam na teret nešto za šta postoje indicije, ali mislim da neko ko obavlja značajnu javnu funkciju treba da vodi računa o tome. S obzirom da se radi o ženskoj osobi ne bih htio da stvaram neku negativnost, na kraju, svako ima svoj habitus i svoj način djelovanja, ali javni funkcioneri moraju biti oprezni. Isto tako mislim da je neko od ljudi koji su u obezbjeđenju gospodina Miloševića, ili mojem, ili možda nečijem drugom ko je sinoć bio tamo, morao da ga upozori ako zna za tu informaciju”, rekao je on.

Sofija Bulatović je, prema policijskim podacima, član kriminalne grupe koju predvode braća Leon i Vikotr Drešaj iz Tuzi.

Prema saznanjima Vijesti to je evidentirano u Procjeni opasnosti od teškog i organizovanog kriminala (SOCTA 2021), dokumentu usvojenom u martu.

Izvor: Vijesti

Foto: Tviter

Idi na VRH

error: Content is protected !!