Šok video iz Italije: Policajci izvukli Milanovu zvijezdu iz auta, uperili pištolj u njegovog saputnika, kada su shvatili…

“Šokantan snimak iz Milana, policija ga drži na nišanu jer su mislili da je neko drugi. Pogledajte kada jedan od policajaca svom kolegi objašnjava da to nije osumnjičeni, nego igrač Milana, a on na to uzvraća sa ‘Ko?!?‘”, napisao je Palmeri u svojoj objavi

Nevjerovatne scene stižu iz Milana. Naime, italijaska policija je tokom jedne akcije napravila veliku grešku i umjesto osumnjičenog nasred ulice iz automobila na silu izvukla francuskog veznjaka Tiémouéa Bakayoka.

Bakayoko je igrač Chelseaja koji se trenutno nalazi na pozajmici u Milanu, a italijanski novinar Tancredi Palmeri objavio je na svom Twitter profilu video koji prikazuje kako Bakayoka pretražuju naslonjenog na policijski automobil, dok dvoje službenika istovremeno na nišanu drže drugu osobu koja se nalazila u vozilu iz kojeg je izvučen fudbaler.

“Šokantan snimak iz Milana, policija ga drži na nišanu jer su mislili da je neko drugi. Pogledajte kada jedan od policajaca svom kolegi objašnjava da to nije osumnjičeni, nego igrač Milana, a on na to uzvraća sa ‘Ko?!?‘”, napisao je Palmeri u svojoj objavi.

Policija je ubrzo nakon toga pustila Bakayoka, a italijanski mediji navode da je snimak nastao 3. jula, kada je policija “zbog pucnjave tragala za ljudima afričkog porijekla”, piše “Slobodna Dalmacija”.

 

 

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!