Nihad Canović ugostio Dženana Pejčinovića: “Najbolji ambasadori Plava su naši mladi uspješni ljudi”

“Opština i ja lično nastojaćemo da afirmišemo i ističemo uspjehe svih talentovanih, ambicioznih i kvalitetnih Plavljanki i Plavljana, koji nas u različitim oblastima predstavljaju širom svijeta. S obzirom na brojne ponude iz Njemačke, Španije, Italije i drugih liga koje Dženan ima na stolu, nažalost FK Jezero Plav ove godine nije uspio da ga angažuje, ali znamo da će on pratiti rezultate kluba i svim srcem navijati za njega, kao što će čitav Plav navijati za Dćenana”, napisao je Canović

Predsjednik Opštine Plav, Nihad Canović, ugostio je danas fudbalera Dženana Pejčinovića.

“Najbolji ambasadori Plava su naši mladi uspješni ljudi, kakav je Dženan Pejčinović, fudbaler koji je, nakon sjajne golgeterske sezone u mlađim kategorijama Augsburga,  zablistao i na Evropskom U 17. prvenstvu igrajući za reprezentaciju Njemačke”, napisao je Canović na svom Facebook nalogu.

On je kazao da mu je bilo izuzetno drago da “ugostim ovog perspektivnog mladog sportistu i poželim mu da nastavi da niže uspjehe na profesionalnom planu i kao i do sada dostojanstveno predstavlja naš Plav”.

“Opština i ja lično nastojaćemo da afirmišemo i ističemo uspjehe svih talentovanih, ambicioznih i kvalitetnih Plavljanki i Plavljana, koji nas u različitim oblastima predstavljaju širom svijeta. S obzirom na brojne ponude iz Njemačke, Španije, Italije i drugih liga koje Dženan ima na stolu, nažalost FK Jezero Plav ove godine nije uspio da ga angažuje, ali znamo da će on pratiti rezultate kluba i svim srcem navijati za njega, kao što će čitav Plav navijati za Dćenana”, napisao je Canović.

Foto: Facebook

 

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!