Abazović i ministri obišli auto-put: Sledeći put dolazimo na otvaranje 13. jula

Predstavnik CRBS kompanije kazao je da vjeruje da će, uz dodatne napore svih činioca koji učestvuju u njegovoj izgradnji, uspjeti da odrade neophodne radnje kako bi do 5. jula auto-put bio spreman za probni rad, a 13. jula za otvaranje

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović obišao je danas, zajedno sa ministrima, prioritetnu dionicu auto-puta od Smokovca ka Mateševu i kazao “da sledeći put želi da dođe sa punim sastavom Vlade na otvaranje 13. jula”.

U tom smislu, kako je saopšteno iz Vlade, premijer je rekao da očekuje da izvođač do 5. jula prikupi svu potrebnu dokumentaciju za tehnički pregled i dostavi je najkasnije do 5. jula, čime bi se stvorili neophodni preduslovi za otvaranje 13. jula.

Premijer i ministri su obišli komandni centar na Pelevom brijegu i upoznali se sa objektima, opremom za upravljanje auto-putem, komandnim centrom za praćenje i upravljanje saobraćajem.

Delegacija Vlade sastala se sa glavnim izvođačem radova, CRBS, a razgovarali su o datumu otvaranja auto-puta.

Predstavnik CRBS kompanije kazao je da vjeruje da će, uz dodatne napore svih činioca koji učestvuju u njegovoj izgradnji, uspjeti da odrade neophodne radnje kako bi do 5. jula auto-put bio spreman za probni rad, a 13. jula za otvaranje.

U sastavu delegacije koju je predvodio premijer bili su potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović i ministri Dragoslav Šćekić, Maraš Dukaj, Vasilije Lalošević i Adrijan Vuksanović.

Foto: GOV.ME

Idi na VRH
error: Content is protected !!