Crnogorski navijači donijeli novac za kombi: Da su nam vječne BiH i Crna Gora!

“Stvarno su osvjetlili svoj obraz, što se tiče ljudstva i čojstva. Zahvaljujem im se mnogo. Kako su oni osvjetlili svoj obraz, tako želim i ja da osvijetlim svoj obraz i da ih ugostim. Pokušali smo to danas da uradimo, ali oni su imali svojih obaveza, pa ćemo to ostaviti za septembar. Za taj burek sa sirom”, rekao je bh navijač

Navijačka grupa Ultra Crna Gora održala je obećanje i danas uručila novac za kupovinu vozila navijaču BiH kojem je u Podgorici zapaljen kombi.

Pozitivna priča o navijačima Bosne i Hercegovine i Crne Gore i dalje traje. Na Twitteru je objavljena fotografija navijača Ultra Crna Gora koji su oduševili region korektnim gestom uz natpis:

“Braća koja su donijela novac za kombi. Da su nam vječne BiH i Crna Gora!”

Samo dan je bio dovoljan da se skupi novac, a navijači iz Crne Gore danas su stigli u Sarajevo kako bi ga navijaču “Zmajeva” uručili.

On je za portal “Avaza” danas rekao da je zahvalan, ali i srećan što je na kraju sve ispalo kako treba, a osim novca za kombi dobio je i prijatelje iz Crne Gore.

“Stvarno su osvjetlili svoj obraz, što se tiče ljudstva i čojstva. Zahvaljujem im se mnogo. Kako su oni osvjetlili svoj obraz, tako želim i ja da osvijetlim svoj obraz i da ih ugostim. Pokušali smo to danas da uradimo, ali oni su imali svojih obaveza, pa ćemo to ostaviti za septembar. Za taj burek sa sirom”, rekao je bh navijač za portal “Avaza” i dodao:

“Zahvaljujem im se od srca, srdačno ih pozdravljam. Dobrodošli su uvijek u našu domovinu kao gosti, kao prijatelji, kao braća”.

Navijači reprezentacije Crne Gore – Ultra Crna Gora su pokrenuli akciju za kupovinu novog kombija. Za manje od 24 sata novac je prikupljen, a najviše zahvaljujući crnogorskoj porodici iz Berlina.

Na dan utakmice u Podgorici je podmetnut požar na kombiju sa bosanskohercegovačkim tablicama. Istražni organi Crne Gore priveli su nekoliko osoba zbog sumnje na počinjeno krivično djelo, a istraga još uvijek traje.

Foto: Twitter

Idi na VRH
error: Content is protected !!