Zdravko oduševio nastupom u Njujorku: Publika pjevala uglas, Čola na kraju sa suzama u očima napustio binu! (VIDEO)

Bilo je skoro tri sata posle pola noći kada je Čola odlučio da se povuče s bine. Međutim, publika ga je zvala. “Hoćemo još, hoćemo još”, odjekivalo je salom. Skandirali su svi i pozivali ga da se vrati. Čola se ubrzo vratio sa svojim timom. Vidjeli smo mu suze u očima nakon toga, a posebno je bilo emotivno prilikom izvođenja pjesme “Kao moja mati”…

Kakav sjajan nastup Zdravka Čolića u Njujorku!

Čovjek koji je danas (ponedjeljak) napunio 71 godinu, u subotu veče je održao lekciju svima i po ko zna koji put pokazao zašto je već decenijama najbolji.

Fenomenalni Čola, samo dvadesetak časova nakon nastupa u Čikagu, stigao je u Njujork, gdje ga je publika u poznatoj sali “Melrose ballroom” dočekala ovacijama.

A onda je počeo spektakl!

Najpopularniji pjevač sa prostora bivše Jugoslavije je zapalio atmosferu i prisutne počastio svojim najvećim hitovima.
Publika, porijeklom iz svih država bivše nam domovine, pjevala je zajedno sa njim.

A Čola, koji je prvi zvanični nastup imao u grupi Ambasadori 1969. godine, blistao je od sreće i kao u najboljim godinama se kretao po bini i pjevao hitove koji se prenose s generacije na generaciju.

I onda se i u Njujorku pokazalo da nijesu bez razloga još odavno kazali da Zdravka sa publikom veže ljubav, i da je ovaj rođeni Sarajlija širi na svakom koraku.

Vidjelo se to prilikom izvođenja svake pjesme!

Vidjelo se to i prilikom njegovog kretanja sa jedne do druge strane bine.

Svi iz prvih redova su htjeli da ga dodirnu, fotografišu se s njim…

Svi su te večeri bili kao jedno!

Nama je posebno bila zanimljiva scena kada je jedna djevojka u prvim redovima čekala da joj Čola potpiše omot od ploče koja je izdata prije njenog rođenja.

Melissa (20) na koncert došla sa pločom iz 1977, Čola joj je potpisao i poljubio ruku!

Kada je atmosfera dobra, onda i vrijeme brzo prolazi.

Bilo je skoro tri sata posle pola noći kada je Čola odlučio da se povuče s bine.

Međutim, publika ga je zvala.

“Hoćemo još, hoćemo još”, odjekivalo je salom.

Skandirali su svi i pozivali ga da se vrati.

Čola se ubrzo vratio sa svojim timom. Vidjeli smo mu suze u očima nakon toga, a posebno je bilo emotivno prilikom izvođenja pjesme “Kao moja mati”.

Da ljudi u “Melrose ballroom” nemaju radno vrijeme, ko zna koliko bi Čola pjevao sa publikom u Njujorku.

Nastup je završen u ranim jutarnjim satima. Čola je nakon toga bio raspoložen da se sa svima fotografiše. Neki su bili te sreće, ali je obezbeđenja na kraju presudilo da je vrijeme za razlaz.

Nama koji smo svjedočili ovom spektaklu, ostaje da se nadamo da će ih biti još puno ovakvih od neprevaziđenog Zdravka Čolića u Njujorku.

Sead Hodžić

Ivan na Čolin koncert Njujorku doputovao iz Danske: “Mnogi kažu da na Zdravka ličim, a često se i šale i pitaju me da nijesmo u rodu”

Glumica Katarina Radivojević na nastupu Zdravka Čolića: Zagrljaj i uzajamno poštovanje umjetnika

FOTOGALERIJA (UPOZORENJE: ZABRANJENO JE PREUZIMANJE TEKSTA I FOTOGRAFIJA BEZ PISMENE SAGLASNOSTI REDAKCIJE PORTALA REVIJE FOKUS)

 

www.fokuspress.com

Idi na VRH
error: Content is protected !!