Novi dokazi zločina u Buči? “Njujork Tajms” objavio jeziv snimak: “Ovo pokazuje da su Rusu ubijali zatvorenike” (VIDEO)

Svjedočenja svjedoka i video snimci do kojih je došao list navodno pokazuju kako su ruski padobranci pogubili najmanje osam ukrajinskih muškaraca u predgrađu Kijeva 4. marta, što je potencijalni ratni zločin

“Njujork Tajms” objavio je nove snimke koji, kako tvrde, dokazuju da su ruske snage pogubile najmanje osam ukrajinskih zarobljenika 4. marta u Buči, nedaleko od Kijeva.

Svjedočenja svjedoka i video snimci do kojih je došao list navodno pokazuju kako su ruski padobranci pogubili najmanje osam ukrajinskih muškaraca u predgrađu Kijeva 4. marta, što je potencijalni ratni zločin.

Na dva video snimka ruski padobranci vode ljude u koloni pod nišanom ulicom u Buči, predgrađu Kijeva. Neki od ukrajinskih zarobljenika su navodno pogrbljeni, dok drugi imaju ruke iznad glave.

Moskva je, prenosi “Blic”, u više navrata demantovala izveštaje o zločinima tokom okupacije grada. “Njujork Tajms” dodaje da ruska ministarstva obrane i spoljnih poslova nisu odgovorila na nove zahteve za komentare vezane za nove snimke.

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!