Musa ubjedljivo vodi: I vi možete glasati da Džanan bude MVP u Španiji

Rukovodstvo ACB lige je otvorilo glasanje, a Musa ubjedljivo vodi. Do sada je osvojio 1.106 glasova, a prvi pratilac je Chima Moneke iz Manrese koji do sada ima 254 glasa

Navijači biraju najkorisnijeg igrača španskog košarkaškog prvenstva, a među kandidatima za ovu nagradu našao se i bh reprezentativac i član Breogana Džanan Musa.

Rukovodstvo ACB lige je otvorilo glasanje, a Musa ubjedljivo vodi. Do sada je osvojio 1.106 glasova, a prvi pratilac je Chima Moneke iz Manrese koji do sada ima 254 glasa, piše “Avaz”.

Musa je iza sebe ostavio i Nikolu Mirotića, koji je do sada skupio 180 glasova. Iza bh reprezentativca su i Giorgi Šermadini iz Tenerifea, Realov Edi Tavareš, Ante Tomić, Bojan Dubljević, Niko Laprovitola, Brendon Dejvis…

Glasanje je otvoreno za širu javnost. I vi možete glasati za Musu.

Inače, glas navijača će vrijedjeti jednu trećinu ukupne glasovne moći, druga trećina otpada na glasove trenera, a treći na GM-ove. Glasati možete OVDJE klikom na VOTAR. Takođe, na Twitteru možete glasati tako što ćete objaviti tweet sadržaja “#MVPMovistar Džanan Musa” i glas će ući u brojanje.

Foto: Džanan Musa (Instagram)

Idi na VRH
error: Content is protected !!