Dobili smo kandidata za najgluplji potez godine: Provocirao Tajsona, a onda je “matora” krenuo sa pesnicama (VIDEO)

Tajson je trpio, trpio, čekao i onda je poludio. Ustao je, okrenuo se i nokautirao ga. “On je lud, čovječe, to je Majk Tajson. Nastavlja da priča”, čuje se komentar čovjeka koji snima na početku klipa

Veliki Majk Tajson je bio “meta” provokacija izvjesnog mladića u avionu. On je čak i ćutao, pokušavao da se iskontroliše, a onda je u jednom momentu izgubio živce i prebio putnika u avionu.

Logično je da je jedan od najglupljih poteza da provocirate boksere. A još naročito jednog od najboljih kakav je Majk Tajson. Morate da budete baš hrabri ukoliko to pomislite, a kamoli uradite. Jedan putnik u avionu je upravo to uradio, provocirao je legendu, pa je dobio nokaut!

Na letu iz San Franciska do Floride je putnik vidio da je Majk ispred njega i počeo sa provokacijama. Stajao je iznad njega, pričao, pravio razne grimase i gestikulacije,  sve to je snimio drugi putnik koji je navodno njegov prijatelj. Završilo se prebijanjem, prenio je “Mondo”.

Tajson je trpio, trpio, čekao i onda je poludio. Ustao je, okrenuo se i nokautirao ga.

“On je lud, čovječe, to je Majk Tajson. Nastavlja da priča”, čuje se komentar čovjeka koji snima na početku klipa.

Potom se čuje i reakcija tog putnika, prije samog incidenta.

“Seljačina”, izgovorio je on kopirajući Tajsonov glas i akcenat.

Onda je, piše “Blic”, uslijedilo prebijanje.

“Prebio ga je Majk”, čuje se na kraju snimka.

Nedugo poslije nokauta je Tajson samo izašao iz aviona, putniku je ukazana prva pomoć, a navodno je sve to prijavio policiji. Ostaje da se vidi hoće li biti pokrenuta istraga. Inače, nedavno je Tajson bio u žiži javnosti kada je jedan čovjek u restoranu potegao pištolj na njega.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!