Novo Mileševo zavijeno u crno: Laza u bolnici posjetili supruga, ćerka i brat, pri povratku kući poginuli

“Još ne znamo pod kakvim okolnostima se dogodila nesreća. Tu deonicu je, što bi naš narod rekao, Radovan poznavao kao svoj džep. Lazo će u utorak izaći iz bolnice, a sjutradan ćemo sahraniti Etelku i Dijanu”, rekao je utučeni sin uglednog novomiloševačkog poljoprivrednika

Radovan Stanaćev (53), Dijana (21) Etelka (46) (Foto: “Kurir”)

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli Radovan Stanaćev (53), njegova snaha Etelka (46) i bratanica Dijana (21) zavila je preksinoć u crno dvije porodične kuće u Novom Miloševu kod Kikinde.

Troje rođaka poginulo je pri povratku iz zrenjaninske bolnice, gdje su bili u posjeti Lazu Stanaćevu, koji je u sekundi izgubio brata, suprugu i ćerku.

POZNAVAO PUT

“Otac je uzeo Lazov ‘golf’ i sa Etelkom i njenom ćerkom Dijanom otišao da ga obiđe u bolnici, gdje je operisan. Tim putem je vozio milion puta, tačnije, uvijek kad je išao u Zrenjanin”, skrhan od bola juče je rekao Zoran Stanaćev, sin nastradalog Radovana.

Kako prenosi “Kurir”, uzaludni su bili njegovi pokušaji da smiri majku Slavicu. Očiju presahlih od suza, nesrećna žena je primala izraze saučešća od rodbine, prijatelja i komšija.

“Još ne znamo pod kakvim okolnostima se dogodila nesreća. Tu deonicu je, što bi naš narod rekao, Radovan poznavao kao svoj džep. Lazo će u utorak izaći iz bolnice, a sjutradan ćemo sahraniti Etelku i Dijanu”, rekao je za “Kurir” utučeni sin uglednog novomiloševačkog poljoprivrednika.

Suze, nevjerica i očaj i na licima rodbine, prijatelja i komšija u dvorištu Laza Stanaćeva, takođe poznatog domaćina i paora. Niko još ne može da prihvati strašnu istinu.

ĆERKA BILA STUDENT

“Dijana je studirala biologiju na novosadskom PMF-u. Divna, umilna djevojka, privržena roditeljima. Brinula je zbog očeve operacije. Njena dvije godine starija sestra Ksenija u trenu je ostala bez sestre i majke. Tuga velika”, rekli su kroz suze ljudi pridošli da sa Stanaćevima podijele tugu i bol.

Teška nesreća dogodila se u nedjelju oko 17 sati na dijelu magistralnog puta između Kikinde i Zrenjanina. Na raskrsnici puteva za Banatsku Topolu i Novo Miloševo sudarili su se „golf 2“ i džip „tojota“, a pretpostavlja se da je uzrok nepropisno skretanje „golfa“ u kom su bili stradali. Vozač „tojote“ Radovan O. (59) iz Ljukova kod Inđije je lakše povrijeđen, a nakon uviđaja policija ga nije privodila.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!