Džanan Musa se probudio iz indukovane kome, operacija prošla bez problema

Džanan Musa morao je na hitnu operaciju nakon rupture ždrijela koju je doživio tokom jučerašnje utakmice ACB lige između Breogana i Manrese

Džanan Musa se probudio iz indukovane kome, budući da je već jutros situacija sa hematomom koji je ostao nakon primljenog udarca krenula na bolje, saznaje N1.

Bosanskohercegovački košarkaš se osjeća dobro, budući da je operacija bila izuzetno uspješna, iako je trajala nekoliko sati. Činjenica da je već budan najbitnija je za njegovu porodicu.

“Probudio se i dobar je. Doktori su napravili čudo. Upravo sam razgovarao sa njim”, rekao je za N1 Džananov brat Džennis.

I njegov menadžer, Miško Ražnatović, koji je i prijatelj porodice Musa, kaže da je osjetio olakšanje kada je čuo za najnoviji razvoj situacije.

“Operisan je i probudio se. Doktori su veoma zadovoljni”, kratko je prokomentarisao Ražnatović za N1.

Za statistički najboljeg igrača ACB lige sada slijedi period oporavka koji sigurno neće biti lagan, ali je najbitnije je da je Džanan Musa ponovno svjestan i da su prognoze dobre.

Džanan Musa morao je na hitnu operaciju nakon rupture ždrijela koju je doživio tokom jučerašnje utakmice ACB lige između Breogana i Manrese.

Idi na VRH
error: Content is protected !!