“Dani dijaspore-iseljenika” 28. i 29. jula u Rožajama

Hadžić je, kako je saopšteno iz Uprave za saradnju sa dijasporom – iseljenicicma,  informisao Husovića o važnosti i kompleksnosti organizacije te manifestacije koja je veoma značajna kako za dijasporu, tako i za Crnu Goru

V.d. direktora Uprave za saradnju sa dijasporom-iseljenicima Seid Hadžić i predsjednik Opštine Rahman Husović dogovorili su da peta manifestacija “Dani dijaspore-iseljenika” bude održana u četvrtak, 28, i petak, 29. jula 2022. godine u Rožajama.

Hadžić je, kako je saopšteno iz Uprave za saradnju sa dijasporom – iseljenicicma,  informisao Husovića o važnosti i kompleksnosti organizacije te manifestacije koja je veoma značajna kako za dijasporu, tako i za Crnu Goru.

“U tom smislu, prenio je iskustva sa prošlogodišnje manifestacije “Dani dijaspore-iseljenika” u Bijelom Polju, koja je ispunila sva očekivanja naše dijaspore i okarakterisana kao jedan od najznačajnih i najuspješnijih događaja u organizaciji državne uprave”, piše u saopštenju.

Husović je sa zadovoljstvom prihvatio predlog Uprave, ističući da Rožaje ima jako brojnu dijasporu, kao i da Uprava za saradnju sa dijasporom-iseljenicima može očekivati punu podršku Opštine u organizaciji ovog važnog događaja.

U narednom periodu biće nastavljena saradnja između Opštine Rožaje i Uprave za saradnju sa dijasporom-iseljenicima sa ciljem osmišljavanja i pripreme sveobuhvatnog programa predstojeće manifestacije.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!