Tajson: Jedna od najboljih stvari koje su mi se ikada dogodile je to da mi je umrla majka (VIDEO)

“Ona se uvijek brinula o meni kao da sam beba. Nema šanse da bih se ikada potukao i da bih ikada naučio boriti se za sebe da nije umrla”, rekao je Tajson o svojoj majci koja je umrla od raka.

Legendarni bokser Majk Tajson (Mike Tyson) imao je teško djetinjstvo o kojem je nekoliko puta govorio u intervjuima za razne medije.

Ovog puta, u intervjuu u podcastu “ShayShayClub” Majk je otkrio kako mu je smrt majke Lorne jedna od najboljih stvari u životu, što je mnoge ostavilo u šoku.

“Znaš, jedna od najboljih stvari koje su mi se ikada dogodile je to da mi je umrla majka. Ona se uvijek brinula o meni kao da sam beba. Nema šanse da bih se ikada potukao i da bih ikada naučio boriti se za sebe da nije umrla”, rekao je Tajson o svojoj majci koja je umrla od raka.

Bez majke je ostao kada je imao 16 godina, a u prošlosti ju je znao nazvati agresivnom osobom i pijanicom.

“Bila je draga, ali i agresivna. Nikada nije imala društveni život niti je previše radila. Nije se plašila udariti nekog. Jako puno je pila i imala puno muškaraca. Ponekad bi joj došao dečko, oni bi se napili, a ja bih im isjekao džepove i ukrao novac”, prisjetio se Tajson, prenosi Avaz.

Idi na VRH
error: Content is protected !!