Policija izvukla pilota par sekundi prije nego što je voz udario u avion (VIDEO)

Dramatičan snimak do kojeg je došao Rojters prikazuje nekoliko policajaca koji oslobađaju čovjeka iz oborenog aviona, koji se srušio ubrzo nakon polijetanja, prenose lokalni mediji. Policajci i pilot su samo nekoliko koraka udaljeni od šina kada je voz prošao uništivši avion

Policija u Los Anđelesu izvukla je pilota iz aviona Cesna koji je letio nekoliko sekundi prije nego što ga je u nedjelju udario voz.

Na Twitteru su se pojavili video snimci koje je objavila policijska uprava Los Anđelesa. Oni pokazuju kako policajci izvlače pilota iz aviona dok je on krvario pred kamerama, prenosi portal Nova.rs.

Dramatičan snimak do kojeg je došao Rojters prikazuje nekoliko policajaca koji oslobađaju čovjeka iz oborenog aviona, koji se srušio ubrzo nakon polijetanja, prenose lokalni mediji. Policajci i pilot su samo nekoliko koraka udaljeni od šina kada je voz prošao uništivši avion.

Pilot je zadobio nekoliko posjekotina i modrica, ali je u stabilnom stanju, prenose lokalni mediji. U vozu niko nije povrijeđen.

Foto: Printscreen

Idi na VRH

error: Content is protected !!