Nemarnost ili im nestalo boje? Novaj ogorčen, pisao MUP-u

Novaj je redakciji Portala revije Fokus dostavio kopiju primjerka izvoda iz matičnog registra rođenih koji mu je majka poslala, a na kome se pola podataka ne vidi. On je ogorčen zbog takvog odnosa zaposlenih prema strankama, jer njegovoj majki niko nije dao objašnjenje zbog čega je dobila dokument koji je neupotrebljiv

Ulcinjanin Jasmin Novaj, koji živi i radi u Americi, ostao je zatečen kada je vidio kakav izvod iz matičnog registra rođenih i uvjerenje o državljanstvu su službenici MUP-a Ulcinj izdali njegovoj majki, koja uskoro treba da putuje kod njega u SAD.

Novaj je redakciji Portala revije Fokus dostavio kopiju primjerka izvoda iz matičnog registra rođenih koji mu je majka poslala, a na kome se pola podataka ne vidi.

Jasmin Novaj (Foto: Facebook)

On je ogorčen zbog takvog odnosa zaposlenih prema strankama, jer njegovoj majki niko nije dao objašnjenje zbog čega je dobila dokument koji je neupotrebljiv.

Posebno ga, kaže, boli što se plate državnih službenika finansiraju novcem poreskih obveznika, a zauzvrat ne može da dobije obični dokument.

“Šta bi o nama mislili Amerikanci kada bih im dostavio ovaj dokument koji mi je potreban za majkinu boravišnu dozvolu u SAD? Dokle moramo da osnovna dokumenta da vadimo preko veze?”, zapitao je Novaj.

On je o svemu obavijestio MUP, ali odgovor za sada nije dobio.

Idi na VRH
error: Content is protected !!