Luxair: Avioni će letjeti prema Podgorici od 16. decembra 2021. do 6. januara 2022.

Održivost linija je na zadovoljavajućem nivou i konstatovana je učestala prodaja karata i veliko interesovanje za Crnu Goru. Međutim, konstatovano je da linija Tivat privlači mnogo veću pažnju putnika. Kako su kazali iz kompanije Luxair, mnogo više je profitabilna od linije Luksemburg – Podgorica

Avio kompanija Luxair iz Luksemburga saopštila je da je povećana potražnja karata za Crnu Goru za period božićnih i novogodišnjih praznika. Avioni će letjeti prema Podgorici od 16. decembra 2021. do 6. januara 2022. godine.

To su kazali juče na sastanku predsjednice Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu Fetije Kalač i luksemburškog bankara crnogorskog porijekla Elvedina Škrijelja sa predstavnicima luksemburške nacionalne avio kompanije Luxair.

Foto: Printscreen

Potvrđena je uspješna saradnja kompanije sa Kulturno – informativnim centrom i dogovoren nastavak saradnje za 2022. godinu.

Održivost linija je na zadovoljavajućem nivou i konstatovana je učestala prodaja karata i veliko interesovanje za Crnu Goru. Međutim, konstatovano je da linija Tivat privlači mnogo veću pažnju putnika. Kako su kazali iz kompanije Luxair, mnogo više je profitabilna od linije Luksemburg – Podgorica.

Predstavnici Luxaira su informisali KIC Luksemburg da je veliki broj turističkih aranžmana u ponudi i da je već dobar dio rezervisan za narednu godinu.

Ipak, ostaje da se ispitaju ponude na turističkom tržištu u Crnoj Gori, s fokusom na sjever države, kako bi se predložili aranžmani kojima bi se omogućilo intenzivno uključivanje i animiranje ovog dijela zemlje, geografski bliže podgoričkom aerodromu.

Predstavnici crnogorskih udruženja zahvalili su se na srdačnom i prijateljskom susretu.

Idi na VRH
error: Content is protected !!